2016 Abiye Çanta Modelleri

Çantalar, bayanların vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Öyle ki çoğu bayan çantasız dışarı çıktığında kendini eksik hisseder. Günlük kullanımda, içinde ihtiyacı olabilecek herşeyi barındıran dev çantaları herkesin kolunda görmek mümkün. Hatta bebeği olan anneler bile bebek çantaları ya da sırt çantaları yerine artık daha şık ve kullanışlı kol çantalarını tercih ediyor.

Ancak bir düğün, nişan ya da davet söz konusu olduğunda dev çantalar yerini daha şık ve pratik abiye çantalara bırakıyor. Bu tür özel günlerde giyilen abiye kıyafetlerin en büyük tamamlayıcısı oluyor abiye çantalar. Bayanlar özenerek hazırlanıp kendini şık ve özel hissettiği bu özel günlerde yanında ruju ve aynası olmadan dışarı çıkmak istemezler. Hal böyle olunca daabiye çantalar aynı zamanda kurtarıcı olurlar.

2016 Abiye Çanta Modelleri

Hem tamamlayıcı hem de kurtarıcı olarak önemi artan abiye çantalar, bir çok ünlü markadan temin edilebildiği gibi semt pazarlarında dahi satılmaktadır. Buna bağlı olarak da geniş bir fiyat aralığı bulmak mümkündür. Yaygın kullanım alanı, model çeşitliliğini de baraberinde getirmektedir. Elde tutulan, kutu şeklinde, zarf şeklinde, zincir askılı, deri askılı, küçük, büyük bir çok model bulmak mümkündür.

2016 abiye çanta modelleri incelendiğinde, bayanların daha çok elde tutulan küçük boyutlu kutu ya da zarf çantaları tercih ettiği görülmektedir. Bu tür çantaların her ne kadar farklı modelde olamayacağı düşünülse de renk, deri, kumaş, sim, payet, taş ve benzeri aksesuarlar kullanılarak yüzlerce çeşit abiye çanta modeli ortaya çıkarılmaktadır.

Sadeliğe önem veren bayanlar daha çok siyah ve detaysız çantaları tercih ederken, çoğunluk bu tür özel günlerde dikkat çekici olmayı ister. Bu nedenle renk ya da pırıltı faktörü devreye girer. Bu durum tasarımcılar için oldukça geniş bir alan oluşturmaktadır.

Her bayanın dolabında bulunması gereken kurtarıcı siyah elbise gibi bir de abiye çantası olmalıdır. Renkli çantalar her elbise için uygun olarak görülmese de bir çift şık ayakkabı ile uyumlu, taşlı şık bir abiye çanta da artık olmazsa olmazdır. Ayakkabı ve çantasıyla şıklığını tamamlayan her bayan kırmızı halıda yürümeye hazırdır.

 

One thought on “2016 Abiye Çanta Modelleri

  1. 2 sene önce almış olduğum abiyeyi hala giyebiliyorum bunun mutluluğu üzerine birçok çanta modelini de abiyeme uygun halde kullanabiliyorum

Comments are closed.