2016 Duvar Saatleri Tasarımları

Duvar saatlerimizi alırken evimizin dekoruna uyum sağlayacak renklerde ve boyutlarda olmasına dikkat edilmesi gerekir. Evin dekorasyonunu tamamlayacak saatler tercih edilmesi daha iyi olur.

Alacağımız saatin asılacağı duvarın ölçüleri saat alınmadan önce alınması gerekir. Ve böylece daha güzel şık bir görüntü elde etmemiz sağlanır. Tercih edeceğiniz saatin yapıldığı malzeme de çok önemlidir. Paslanmaz ve ufak tefek darbelerde ezilmeye bükülmeye dayanıklı malzemeden yapılmış olması önemlidir.

2016 Duvar Saatleri Tasarımları

2016 duvar saatleri tasarımları genellikle tercih edilen modeller 3D ( 3 boyutlu ) ve daha büyük olan ve sade modeller yerine daha çok süslü, taşlı, daha büyük sıra dışı modeller kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra aynalı modeller de ön plandadır. Fiyatları ise boyutuna yapıldığı malzemeye, kalitesine göre değişmekle birlikte 800 – 1.000tl civarında hatta daha yüksek ücretlerde de duvar saatleri mevcuttur.

Duvar saati alırken dikkat etmeniz gereken bir husus daha vardır. O da saatin mekanizmasıdır. Saatin çıkarttığı o sesten rahatsız olanlar vardır mutlaka. Bunun içinde sessiz çalışan saat mekanizmaları vardır. Onlar tercih edilmelidir. Parça halinde olan ve oldukça şık bir görüntü veren saat modelleri de vardır. Bu ya isim şeklinde olabilir veya bir kelebek şekli olabilir bu tarzda saatlerde sevilen kullanılan tercih edilen saatler arasındadır.

Tabiki ahşap saatler de oldukça sade ve şık bir görünüme sahiptir. Çoğu kişi ahşap olduğu için kullanmaya çekinse bile gayet dayanıklı, şık, güzel görünüme sahiptir. Ayrıca elmas ile süslenmiş ya da çiçek görünümü verilmiş saat modelleri de tercih edilmektedir. Fakat son zamanlarda daha çok kullanılmaya başlanan daha çok tercih edilen modeller eskitme ahşap modeller, 3D ( 3 boyutlu ) ve büyük görünümü olan saatlerdir.

Pek yaygın olmasa da dijital LED duvar saatleri de oldukça kullanışlıdır. Tabiki ki bu sizin kişisel tercihinize ve zevklerinize kalmış hangisinin evinize daha uyumlu olacağını, yakışacağını, abes bir görüntü ortaya çıkartmayacağını bilirsiniz.