2016 Genç Kıyafet Trendleri

Yeni sezon kıyafetlerde yüksek bel pantolonlar, tayt görünümlü eşofmanlar, kısa bluzlar, dantel detaylar yüksek şeffaf ayakkabılar, rengârenk kıyafetler anlamlı broşlar, 2016 Genç Kıyafet Trendleri öne çıkmaktadır.

2016 Genç Kıyafet TrendleriYaz aylarında arkadaşınla mı buluşacaksın? Doğru parçalarla şık görünebilirsin. Mesela alt giyim olarak bilekten pantolon ya da bacaktan dar İspanyol paça pantolon, üst giyim olarak salaş bluz tercih edebilirsin ayakkabı olarak ta renkli babet göğüslerin üzerinde kalın bir takı takarak şıklığı elde edebilirsin. Abiye kıyafet olarak renkli uzun pileli dantel detaylı elbise ya da vücut hatlarını belli eden saten elbise tercih edebilirsin. Ayakkabı olarak şeffaf uzun taban, son olarak çantada ayakkabı da olduğu gibi şeffaf içi gösteren çantayla konbinleyebilirsin.

Düğüne baloya eğlenceye gideceksen işte sana moda çerçevesinden çıkmadan şık bir görünümle gidebilirsin. Saçlar insanın aksesuarı gibidir saçlar bu yıl uzun aralarına renkli çıtçıt takabilirsin ya da boyatabilir trende uygun şekilde gözükebilirsin. Trendi takip etmeniz; insanlar ilk olarak kıyafetleriyle yargılarlar birbirlerini sizde trende uygun vücudunuzun tipine göre giyinerek havalı, konforlu ve şık gözükebilirsiniz.

Kapalı bayanlarda pastel renkli pamuklu eşarplar, ince kumaştan salaş pantolon etekler. Diz altı salaş etekler bu yılda yerini korumaktadır. Kış aylarında renkli, kol, göğüs ve sır dekolteli kazaklar yerini almakta ve postal ayakkabılarla çok güzel konbinlerle bütün hale getirebilirsiniz.

Giyinmede bütünlük önemlidir. Bu yılın genç erkek trendi; saçlardan başlıyor. Saçların ön kısmının uzun bırakıp yana atmaktır aralarına ışıltı attırabilirsiniz. Bilekten dar paça pantolonlar, kısa etekler, diz altı salaş etekler, fit gömlekler ince salaş kısa gömlekler ve basic t-şörtler salaş tişörtler renkli dekolte kazaklar kareli şallar moda. Ayakkabı olarak spor yüksek taban ayakkabılar ve renk renk babetler de yılın trendlerinden.

Soğuk havalarda diz üstü uzun salaş hırkalar erkeklerde trend olarak yerini almaktadır ve kalın çerçeveli büyük gözlükler havalı durmanıza yeterlidir. Erkek ve bayan giyimde bu yıl fazlaca salaş ve rahatlık ön plandadır, yani klasik ve spor karışımlı parçaları doğru konbinleyerek giyebilirsiniz. Uzun küpeler ve kolyeler, renkli yuvarlak ya da büyük gözlüklerde yerini almaktadır.