2017 Balo İçin Elbise Modelleri

2017 yılında balo için harıl harıl elbise arayanlar dükkanlara koşuyorlar. 2017 balo için elbise modelleri ise uzun ve gösterişten uzak sade, detaylarda boğulmadığımız bir elbise olmalıdır. Böylece tüm gözleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Kısa elbiseler de şıklığı yakalayabiliriz. Uzun elbiselerde de olduğu gibi kısa elbiselerde de sadelikten yana olmalıyız. Elbiseler sade olunca takı kısmına önem verilmelidir. Gösterişli bir küpe veya kolyede olabilir. Elbisemize de uygun ayakkabı seçimini yaptıktan sonra sıra geldi saç yapımına eğer elbisenizin omuz kısmı açıksa saçlarınızı toplamanız önerilir. Böylece daha hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 2017 Balo, Mezuniyet Renkleri Nelerdir?

Aslında insanlar kendilerine hangi renklerin yakışıp yakışmadığını bilirler ve ona göre elbise de renk seçimlerini yaparlar. 2017 de bordo, açık mavi, kırmızı ve su yeşili renkleri daha çok öne çıkmış olacaktır. Yani balolar ve mezuniyetler ışıl ışıl, rengarenk bir havada eğlencenin doruklarına ulaşılacağa benziyor. Artık siyahın hükmü sona eriyor. Rengarenk ve ışıl ışıl elbiselerin seçilmesinde de yaz aylarında olmamızın etkisi büyük bir rol oynuyor.

 2017 Balo ve Mezuniyet Makyajı Nasıl Yapılmalı?

Geçen yıllarda da olduğu gibi bu yılda makyajda sadelik oldukça ön planda. Artık gelinler bile makyajını sade yapmaktan yana kullanıyor. Eskiden olduğu gibi sen gelinsin sür sürüştür modeli dendiği gibi eskide kalmaktadır. Balo ve mezuniyet makyajı için profesyonel bir elin makyajınızı yapması beklenir. Böylece içler daha rahat olur. Fakat sadelik ön planda olduğu için hafif bir göz makyajı bir allık ve nude renklerde bir ruj size güzelliği yanında da şıklığı getirecektir. Kısacası son birkaç yıldır olduğu gibi bu senede hem elbise seçiminde hem makyajda sadelik ön planda ve daha hoş bir görüntüde olmanızı sağlıyor.